Få kontrol over din virksomhed

Få fat i Zoho eller Zoho Begin nu

Zoho er et virkelig netm Crm system på markedet.

Få kunder
Alle kunde muligheder er vigtige. Med Zoho kan du altid fastholde dine kunders opmærksomhed. Få et fuldt overblive over dine kontakter, med alle de informationer de deler. Kom i kontakt med dine potentielle kunder med Zoho via e-mail, igennem mobilen, fastnet telefonen, messenger eller en formular på din hjemmeside.
Styr din salgsproces
Hvor ofte har I ikke tabt en potentiel kunde, fordi der ikke var styr på købsprocessen imellem jer? Med Zoho får du en let og overskuelig måde at holde styr på forløbet for hele gruppen. Derved sikrer du dig at I er foran i salgsprocessen. Salgsforløbet kan skræddersyes til alle behov, store som små. Med en intuitiv brugerflade, får du en perfekt salgsproces i din virksomhed.
Luk aftaler
Boost dit salg ved at lave en optimal salgsproces. Med Zoho kan du lave alle de automatiseringer, som er nødvendige for at øge salgshastigheden. For store som små virksomheder fjerner det unødig manuel arbejde og kan skære væsentligt ned på den tid i bruger på salg. Du får besked lige med det samme om alle de vigtigste led i salgsprocessen. Et instrumentbræt, der viser alle de vigtigste tal i virksomheden, fra salgstal til omsætning, til opgaver løst pr medarbejder.
Skemaer på din hjemmeside
Med Zoho kan du binde din hjemmeside direkte sammen med din CRM konto, ved at lave skræddersyet skemaer. Dem kan du lave i løbet af ingen tid og selv indlemme dem på på din hjemmeside og derved hurtigt overbevise potentielle kunder om dit værd.
Aktivitetsstyring
Du kan få et meget præcist overblik ovef din aktiviteter i virksomheden, som fremstår i en meget flot grafisk præsentation. Det kan være opgaver, opkald, aftaler og arrangementer man skal til. Alle steder kan du ved at skrive @deresnavn indlemme dem i en seperat chat i aftaler, emails eller andet. Det øger det gode samarbejde.
Arbejdsgange
Hvis der er mange gentagelser og manuelle indtastninger, kan Zoho hjælpe med at lave automatiserede rutiner og give dig mere tid til selve arbejdet. Du kan f.eks. automatisere opdateringer på dine tilbud og rykkere på fakturaer og meget mere. Sende dig en sms, når der er en email.
Arbejdsgange

Workflows

Nu er det farvel til manuelle arbejdsgange på kontoret. Det er nemt at lave sine arbejdsgange i det visuelle miljø. Det giver dig mere tid til det vigtige arbejde. Det visuelle miljø, kan du se på billedet. Man trækker rundt på nogle elementer for at skabe arbejdsgangen.

Workflows
Signals

using Signals to communicate efficiently

Nu falder der aldrig mere en opgave mellem to stole. Med funktionen Quickly får du notifikationer nye emails, mistede opkald og andre vigtige opdateringer.

using Signals to communicate efficiently
Dashboards

Dashboards

Du kan vælge imellem en lang række Dashboards ligesom man ser det i amerikanske film. Du kan bruge de indbyggede eller lave din egen. Og derved konstant kunne holde øje med alt hvad der foregår, hvilket giver dig det fulde overblik.

Dashboards
Zoho er nemt

Zoho giver dig den nemmeste start

"Zoho er en forfriskende ny måde at bruge CRM på, selv for iværksættere og mindre virksomheder"
Shyam Sundar Iværksætter, GoFloaters
“Det er en fornøjelse at bruge Zoho. Dette produkt er virkellig et værktøj, der får mig over rampen med arbejdet og styre fremskridtet i mit arbejde. ”
Sneha Headnext Uddannelses Services
"Zoho er nem at bruge og det er fedt at man kan tilgå den fra mobilen. "
Harmodio Salgschef, Edusoft Læring
"Zoho var supernemt at bruge lige fra starten. Indenfor et par uger, var alle på kontoret op og kører med CRM. Tænkt at man nemt kan søge fælles data "
Carsten Svendsen Chef for forretningsudvikling, Perivan Ltd
"Jeg har i mange år ledt efter et CRM system, der var nemt at bruge, for mig selv og for vores sælgere, som indtil nu har kørt alt på et regneark. "
Ravi Sheran Founder, Webomaze
"Zoho har så mange smarte funktioner, det er helt vildt. Men man kommer nemt igang lige med det samme."
Arent Thorne Direktør, Antech Microsystems

Pris for Zoho CRM

Du kan starte helt gratis og det er gratis så længe du har brug for det. Det er dog med begrænsning på antal kunder.
pr. måned
Årligt
 • Gratis
 • Gratis
 • /Bruger/måned - faktueret årligt
 • Single User
 • 500 Records
 • Single Pipeline
 • 3 Workflows
 • 1 Web Form
 • Built-in Telephony
 • Zoho Desk Integration
 • Mobile Apps for iOS & Android
 • kom igang
Husk det er et værktøj du kan bruge overalt, på kontoret, på vejen, under et møde eller når du kommer i tanke om et eller andet du skal huske om aftenen.
Comparison Table Particle

“What is the difference?”

Sketch
Figma
Orion
State of the art design tools
Largest community
Weekly updates
Collaborators
Limited
Limited
Unlimited
Pricing
$99
15/mo
Free
Introduktion til Zoho

Et Pipeline-centreret CRM lavet og prissat til små virksomheder

Med Zoho kan små virksomheder mere end nogensinde styre deres kunderelationer (CRM = Customer Relations management). Er det nu du skal væk fra regneark, word filer, så er Zoho ihvertfald en mulighed. Send mig en mail eller ring til mig, så står vi klar. Vi kan håndtere store som små virksomheder.

Go ahead and start Begin
User Stories
"We were so impressed by Bigin’s ‘perfect fit’ for small organizations and we have now consolidated all information about our clients and projects in Bigin. It's impressive to see that such an affordable product helps in managing duplication of records, customizing fields specific to our processes"
Luison Lassala

Luison Lassala General Manager, Bedrock Success Consulting

"I want to sincerely thank the entire Bigin Team for developing this excellent platform for SMBs who are quite keen on getting rid of excel datasheets. My primary requirement was exactly the same, and Bigin has offered so much more. "
Jared Doe

Dhruvesh Lakhani Founder & Director, Investacc Insurance Brokers Pvt. Ltd.

"I am super impressed with Bigin. I was looking for a simpler lead management and automation tool and I have finally arrived at the right platform after trying multiple tools in the last few years. It has completely transformed the sales process and I regularly recommend Bigin to my contacts."
Jack Doe

Vikas Kakkar Founder & CEO, HireXP

Users worldwide
Joined this month
Using Zoho Now
Design delivered
Updates this week