Fordele ved shopify

De produkter vi arbejder med og anbefaler er kommet efter mange års udvikling. Og der kommer også løbende nye ting og nye tiltag inden for vores produkt sortiment


Grafisk Design

Ønsker du dit helt eget præg på hjemmesiden, som eventuelt passer sammen med resten af virksomhedens identitet, så laver vi også det. 


Hjemmesider

Vi udfører en lang række hjemmesider for mange virksomheder, som vi blandt andet har programmeret i dot net, Joomla, WordPress og andre


APP’s & iOS

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.


SEO

Har du en hjemmeside og den skal kunne findes på nettet så laver vi gerne en søgemaskine optimering, som gør at de søgeord, som dine kunder matches med dem som vi lægger ind på siden.


Sociale medier

Det er nu vigtigere end nogensinde at være på front med hvad der sker omkring jeres brand og de dårlige nyheder, der måtte være på nettet, om de er sande eller ej. At være aktiv og ærlig om sit produkt på sine sociale medier er vigtigt og det bistår vi gerne med.


IT teknisk projektledelse

Jeg er begyndt på IT for mange år siden, fordi jeg giver mine kunder tryghed i det vi laver og jeg sikrer mine kunder den videst mulige information under hele forløbet og taler et sprog, der er forståeligt.

Port folio

Vi har lavet shopify løsninger mange steder

Det er os der hjælper dig med din opgave

Vi er en blanding med medarbejdere i Danmark og Indien.

JANE DOE / GRAPHIC DESIGNER

What I do for fun? Hanging out with my best friend pretty much anywhere.

JANE DOE / SOCIAL MEDIA GURU

What I do for fun? Find me a festival and some good music and let me loose.

JACK DOE / LEAD DESIGNER

What I do for fun? Give me my skateboard and set me free.

JOHN DOE / PHP DEVELOPER

What I do for fun? Weekends away with friends. Peace, quite and space to be creative.

Det her er nogen af dem som bruger Shopify

Gør som dem

Send mig en mail

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.