“Operativsystemet til din forretning”

Zoho er så nemt at bruge og økonomisk let at overskue, at det er en religion at beslutte sig, da der er så mange udgaver af CRM derude.

Jeg har i mange år arbejdet med Crm til mine mange virksomheder og det er i sidste ende faldet på Zoho, da det er nemt og implementeringen er supernem.

Alt er integreret og om du bruger outlook uden at “tænde” zoho eller omvendt, så kan du se alle data for den enkelte kunder er opdateret på både mail og Zoho.

Det er lige så world wide eller lokalt som du gerne vil have det.

Der er virkelig mange fordele ved Zoho at det nærmest er umuligt at komme  hele vejen rundt.

Dit brand, din måde

Ingen design nødvendige færdigheder

Etablere dit brand online med et brugerdefineret domænenavn og online butik. Øjeblikkelig adgang til hundredvis af flotteste temaerog fuldstændig kontrol over udseendet har du endelig en gorgeous butik af din egen, der afspejler personlighed af din virksomhed.

Begynde at sælge online

Din mission kontrol

Alt på ét sted

Sælge dine produkter i mange steder bør være lige så simpelt som sælger i et. Med Shopifys e-handels-software får du en samlet platform til at køre din forretning med lethed.

  • Fuldt tilpasse din online butik
  • Tilføje nye salgskanaler i sekunder
  • Administrere ubegrænset produkter og lager
  • Opfylde ordrer i et enkelt trin
  • Spore salg og væksttendenser

Gå direkte til voksende din virksomhed

Lad os håndtere resten

Når vi siger, det har aldrig været lettere at starte en virksomhed, mener vi det. Shopify håndterer alt fra marketing og betalinger, for at sikre checkout og forsendelse. Nu kan du fokusere på de ting, du elsker.

Ikke sikker på hvordan man starter?

Ingen bekymringer. Vi er her for at hjælpe dig på alle trin af din rejse.

Få gratis ressourcer