Tag kontrol over din indbakke.

Sikker, hurtig, annoncefri e-mail til forretning. Gratis til op til 25 brugere. Planerne starter på € 99 / måned.

Email designet med forretningsbrugere i tankerne.

Skær gennem rotten.

Zoho Mail har bragt de bedste elementer af social til e-mail, så du kan tagge folk eller dele mapper med et klik. Strømme giver dig mulighed for at blive social og hjælper dig med at bruge mere tid udenfor (in) boksen.

Kontrolpanel.

Zoho Mails omfattende kontrolpanel gør det nemt at styre e-mail til din virksomhed. Fra kontrolpanelet kan administratorer oprette individuelle postkassekvoter og privilegier, e-mail-politikker, gruppekonti og meget mere.

En nyere måde at emaile.

Med nye innovationer som Folder Sharing og Attachment Viewer ændrer Zoho Mail den måde, du rammer send.

Ingen annoncer, garanteret privatliv.

Vi viser dig ikke annoncer, og vi vil aldrig. Vi er mere interesserede i at skabe effektiv og sikker email i stedet for at læse din indbakke.

Office-pakke.

Zoho Mail leveres sammen med Zoho Docs, en omfattende online dokument management suite med kraftfulde online redaktører.

Komplimenter kommer som standard.

Zoho Mail er integreret med produkter på tværs af Zoho-pakken, fra CRM til Projekter. Det kommer også som standard med apps til at forbedre din indbakke og hjælpe dig med at få arbejdet udført hurtigere.

Mail på mobil.

Den største fordel ved e-mail, der er hostet på skyen, er adgang til alle dine meddelelser, mens du er på farten. Behold dine emailudvekslinger og kommunikation, der flyder fra, hvor dit arbejde tager dig.